Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Afla cele 5 facilitati spa Alabama care au primit onoruri de top in randul Marriot, branduri renascentiste

Translate 
  Etichete: golf , cu , c

25 aug 2014

Doua proprietati Alabama au luat primele locuri printre brandurile de clasa mondiala spa Marriott in 2014. "Este de fapt ceva cu care suntem obisnuiti", a declarat Larry Bowser, directorul general al Marriott Shoals Hotel & Spa. 

 

Intr-adevar, pentru al treilea an consecutiv, Florenta Spa s-a clasificat ca fiind cel mai bun dintre toate cele 358 de facilitati Marriot din America de Nord din 2014, in timp ce Grand Hotel Marriott Resort, Golf Club & Spa in Point Clear este clasat pe locul al patrulea. 

 

Intre timp, Renaissance Montgomery Hotel & Spa de la Convention Center este plasat pe primul loc dintre 89 de hoteluri Marriott renascentiste din America de Nord, in timp ce Battle House Renaissance Mobile Hotel & Spa si centrul spa de la Renaissance Ross Bridge in Birmingham s-au situat pe al patrulea si respectiv al saptelea loc. Toate cele cinci de facilitati de onoare ale statului fac parte din Colectia Resort din Robert Trent Jones Golf Trail Alabama.

 

Sursa: http://www.al.com/business/index.ssf/2014/08/find_out_which_5_alabamas_spat.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta