Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Alaturati - va Miscarii Wellness La JAVVU Spa

Translate 
  Etichete: cu , exercitii , wellness , fitness , c

23 dec 2015

Maldive sunt practic sinonime cu termenul de relaxare, asa ca atunci cand vine vorba de tratamenta spa in stil resort, insula reprezinta destinatia ideala. Cand vine vorba sa gasesti wellness departe de casa, Javvu Spa de la Amilla Fushi Resort este cea mai buna solutie. 

 

Cu exercitii fizice si activitate printre componentele cheie ale wellness-ului de ansamblu, JAVVU Spa are mai multe colectii de programe de fitness concepute pentru a impinge oaspetii la limita lor fizica din cap pana in picioare.

 

Un exemplu in acest sens este semnatura spa-ului "Antrenamentul Warrior Maldive". Antrenament simplu, dar eficient, implica trunchiuri de copaci si saci de nisip pe care oaspetii ii imping sau trag pentru a-si imbunatati puterea. Participantii pot participa, de asemenea, la alte activitati fizice, cum ar fi alpinism distractiv printre palmieri si inot in ocean.

 

Sursa: http://www.travelpulse.com/news/hotels-and-resorts/join-the-wellness-movement-at-javvu-spa.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta