Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Alunga stresul la centrul spa de la Disney Vero Beach Resort

Translate 
  Etichete: tratamente , cu , produse , masaj , tratament , produs , terapii , Produse , c

20 ian 2016

Centrul spa de la Disney Vero Beach Resort este situat strategic in cladirea principala a statiunii, dar este destul de departe de agitatia din hol si de restaurante, pentru a mentine atmosfera linistita. Poti trece prin lobby pentru a ajunge la spa, sau urmati pasarela de piatra paralele cu cladirea principala care este plina de roci albe unde puteti lua o pauza.

 

Cand intri pe usa principala a spa-ului, esti intampinat de un sentiment de pace. Tema spa din Lobby este linistitoare, plina de culoare alba, lemn si motive maritime. Un membru al personalului spa intampina cu gratie oaspetii. La ultima mea vizita, persoana de la receptie ajuta deja un alt client, asa ca am avut ocazia de a descoperi pe aici, lotiuni si tratamente parfumate, dar si obiecte funky, colorate ce sunt punctate pe aici si acolo, de asemenea. 

 

Centrul spa ofera o gama completa de servicii, folosind produse ecologice, lacul de unghii este vegan, terapii de masaj (cu piatre fierbinti, suedeza, aromoterapie, de maternitate, si cupluri doar pentru a numi cateva), sunt disponibile in durate de 50 sau 80 de minute, precum si un scaun de masaj de 15 minute pe frumoasa veranda sau un masaj Express de 30 minute.

 

Sursa: https://www.mouseplanet.com/11231/Let_Your_Stress_Melt_Away_at_the_Spa_at_Disneys_Vero_Beach_ResortDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta