Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Anna Bjurstam dezvaluie detalii ale programului de meditatie Six Senses

Translate 
  Etichete: cu , chakra , serviciu , meditatie , c

17 apr 2015

Six Senses Spas a lansat un program de meditatie Six Senses, cu sesiuni de intelegere si atentie ce vor oferite oaspetilor din resorturile si spa-urile brandului din intreaga lume in mod gratuit si regulat.
 
 
Acest aspect al noului serviciu se bazeaza pe filozofia brandului cu cele sase simturi: conectarea prin vedere, sunet, miros, gust, atingere si al saselea simt - care este descris de companie ca chakra inimii. Practicantii sunt rugati sa-si extinda inimile lor, sa simta compasiune.
 

Programul de meditatie nu este doar pentru oaspeti. Personalul din cadrul spa-ului este incurajat sa intreprinda sesiune de 7 sau 15 minute in timpul instructajului de echipa si cursuri de formare. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=314838Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta