Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Arati mult mai tanar dupa o zi la spa, in fond ai doar 7 ani

Translate 

26 ian 2015

Industria spa a inceput sa vizeze copii dincolo de manichiura mama-fiica. Spa-urile pentru adulti adauga meniuri separate pentru fetite cu varste cuprinde intre 4-14 ani. In marile orase exista deja day spa-uri pentru copii, oferind o gama larga de masaje, tratamente faciale si alte tratamente pentru fetite (uneori si baieti).

 

Meniul de tratamente pentru copii de la Beverly Wilshire Spa din Beverly Hills, California, include "facialul pentru printese" cu o curatare faciala si masaj timp de 15 minute in valoare de 50$.

 

Presedintele asociatiei spa, Lynne McNees, a spus ca este bine pentru fete sa invete ca tratamentele de infrumusetare pot reduce stresul si promoveaza sanatatea. " Este foarte asemanator cu a-ti duce copii la dentist inca de mici, ca sa pot deprinde bunele obiceiuri" explica doamna McNees. 

 

Sursa: http://www.nytimes.com/2015/01/03/us/after-a-spa-day-looking-years-younger-ok-theyre-only-7.html?_r=2Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta