Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Aromaterapia ajuta temporar caderile de par

Translate 

02 dec 2013

Cercetatorii scotieni anunta ca aromaterapia - o terapie alternativa ce utilizeaza uleiuri esentiale de plante - pot sa trateze sigur si eficient alopecia areata, forma de cadere a parului care de obiecei este temporara si este legata de stres.
 
In studiul controlat stiintific de efect invers al aromaterapiei asupra caderii parului, cercetatorii de la Aberdeen Royal Infirmary, din Scotia, au testat terapia pe 84 de pacienti cu alopecia areata.
 
Dupa 7 luni de tratament, 44% dintre pacientii care au utilizat uleiuri esentiale aratau o imbunatatire semnificativa, comparativ cu cei doar 15% care au utilizat uleiurile standard, spun cercetatorii.
 
Aromaterapia nu cauzeaza niciun efect secundar. In contrast, steroizii conventionali si celelalte tratamente pentru alopecia areata, cauzeaza efecte secundare considerabile, avertizeaza cercetatorii.
 

Sursa: http://www.newsfix.ca/2013/11/21/aromatherapy-helps-temporary-hair-loss/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta