Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Bali devine un punct de atractie global pentru industria Spa

Translate 
  Etichete: tratament , tratamente , turism , produs , SPA , cu , c

09 dec 2013

Industria Spa si clientii din intreaga lume au inceput sa apeleze la Bali pentru tehnicile de tratament si ingredientele traditionale.
 
Infloritoarea industrie Spa a motivat de asemenea unitatile Spa din Bali sa inoveze prin combinarea tehnicilor traditionale cu cele moderne, si nu in ultimul rand sa creeze o atmosfera mai relaxanta in Spa-uri.
 
In plus fata de Spa-urile de interior, multe afaceri de pe insula ofera acum tratamente in Spa-uri deschise, cum ar fi la malul marii, pe malul raurilor sau in mijlocul campului de orez.
 
De-a lungul ultimilor ani, spa-urile au reprezentat principalul produs de turism pentru Bali, cu o varietate larga, de la spa-uri low-cost la tratamente costisitoare in hoteluri si resorturi de lux.
 

Sursa: http://www.thejakartapost.com/bali-daily/2013-11-16/bali-becoming-a-reference-global-spa-industries.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta