Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Bali: O priveliste de lux in insula indoneziana magica

Translate 

25 iun 2014

Bali poate fi mica ca intindere - poti conduce de-a lungul coastei intr-o singura zi - dar ca cum poate afirma fiecare cunoscator al luxului: lucrurile bune vin in pachete mici turcoaz ( asemanator culoarei insulei).

 

Dupa o saptamana intreaga de explorare, te poti rasfata cu un tratament de relaxare la Mulia Spa. Inscrie-te la programul wellness full-day: sase ore de tratamente faciale si masaje personalizate insotite de cursuri de yoga la rasarit, aqua aerobic dupa-amiaza si mancaruri delicioase cu 300 sau chiar mai putine calorii pregatite de bucatarul sef.

 

In pauza dintre tratamente, oaspetii sunt invitati sa utilizeze diferite facilitati spa, inclusiv sauna finlandeza din lemn, baie de aburi aroma, si prima dar si singura din Bali: camera cu fantana de gheata. Setata la o temperatura de 30 de grade, camera de gheata foloseste cromoterapie cu sisteme de iluminat cu LED-uri colorate pentru a stimula circulatia, metabolismul, calma durerile articulare si pentru detoxifierea sistemului imunitar.

 

Sursa: http://hauteliving.com/2014/06/magic-bali-mischievous-monkeys-transcendent-temples-prepare-enchanted-mystical-indonesian-island/496413/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=magic-bali-mischievous-monkeys-transcendent-temples-prepare-enchanted-mystical-indonesian-islandDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta