Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Beauty. Spa. Wellness. Care este urmatorul trend pentru hoteluri

Translate 
  Etichete: cu , c

17 aug 2015

 S-ar putea spune ca aceste modificari se datoreaza dezvoltarii organice a industriei. Altii ar putea spune ca acest lucru este putin mai mult decat "revopsirea vitrinei" (in multe cazuri). Observarea evolutiei industriei se poate concluziona ca ambele opinii sunt corecte.

 
Urmatoarea etapa de dezvoltare de servicii a fost introducerea de spa si de multe ori independent de spa si o sala de sport. Desi de multe ori se presupune ca exista o intelegere globala si in acord cu privire la ceea ce este de fapt un centru spa, aici nu este acest caz. Termenul de "Spa" poate reprezenta diferite concepte si ofera servicii sub acelasi cuvant. Asociatia Internationala de Spa (ISPA) ofera un set de definitii pentru diferite forme de spa.
 
In primul rand s-a pus problema de frumusete, de atunci conceptul de spa si wellness este un trend actual. Deci, care este urmatorul? "Healtharisation" pentru hoteluri care reprezinta o influenta mult mai integrata si constienta de wellness pentru un hotel. Aceasta reprezinta o schimbare fundamentală si va intra in vigoare in hotelurile din viitor, care vor schimba abordarea conceptuala si operationala a starii wellness.
 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta