Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Beneficii corporale pentru barbati

Translate 

30 sep 2013

 Progresele tehnologice au creat un nou registru de tratamente spa si servicii estetice pentru a ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca aspectul si sa se simta mai bine in pielea lor – si un numar tot mai mare dintre acestia sunt barbati.

 

Sherry Summers, proprietar al Body Benefits in Woodlands pentru ultimii 12 ani, spune ca exista un interes, o crestere in tratamente spa si servicii. Femeile inca sunt majoritare in baza de date a clientilor ei, dar aproximativ 15-20% din afacerea ei provine de la barbati.

 

In multe cazuri, clientii de sex masculin ai lui Summers prefera sa pastreze vizitele lor la spa linistite si confidentiale. Ea a recunoscut ca barbatii care ii viziteaza spa-ul pentru tratamente vin cu o urma de rusine asupra lor.

 

Serviciile includ o gama de tratamente de piele, exfoliere chimica, indepartarea parului, albirea dintilor si programe de slabire – multe cu utilizarea tehnologiei laser. Un numar considerabil de cupluri, spune Summers, vin pentru bronzare artificiala “pe cuplu”,  inainte de o vacanta sau un eveniment social important.

 

Sursa: http://www.yourhoustonnews.com/woodlands/news/body-benefits-for-the-boys/article_fa913be0-7081-52ae-a62a-a45b08ab7f3d.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta