Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Buxton Crescent si Spa - ul Termal din Marea Britanie incalzesc atmosfera

Translate 
  Etichete: tratament , sauna , piscine , terapii , cu , ( , c

02 iul 2014

 Hotelul de 5* cu spa si 79 de camere - detinut in comun de Consiliul Judetean Derbyshire si de Consiliul High Peak - este asteptat sa se deschida candva in 2016.

 

Centrul spa va cuprinde zone de tratament termice si umede, cum ar fi sauna, solarium, sauna cu infrarosu, camera de gheata, aroma sauna, camera de aburi, grota de sare. Cele doua piscine existente la subsol - una pentru femei si una pentru barbati - vor fi complet renovate.

 

Hotelurile Danubius vor profita de noul spa, aducand expertiza medicala si terapii traditionale pentru oaspeti. CP Holdings - actionarul majoritar al Hotelurilor Danubius - si Trevor Osborne Property Group ajuta la dezvoltarea centrului spa, investind deja un total de 15 milioane £ ( 18 milioane euro, 24,5 milioane $) in cadrul acestui proiect.

 

Sursa:http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=309865 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta