Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Caudalie isi face debutul cu un spa si un butic in Seoul cu trei etaje de spa in tematica vinului

Translate 
  Etichete: tratament , tratamente , impachetari , pachet , cu , c

04 ian 2017

Caudalie, brandul francez de ingrijire a pielii a inaugurat un centru Boutique and spa de trei etaje in Seoul, Coreea de Sud, complet cu un bar de vinuri in-house.

 

Zona de vanzare dispune de un candelabru cu struguri din alama, mobilier din alama usoara, precum si balustrade de vita de vie impreuna cu un tabel de consultare construit pentru a arata ca butoaiele de vin din castel, ultimul din lista fiind accentuat cu o marmura alba si groasa.

 

Al doilea etaj are trei camere de tratament balnear, printre care si o camera VIP pentru cupluri. Terapia cu vin a centrului Caudalie foloseste tratamente anti-oxidant care fac uz de struguri, vin si alte detalii inspirate din vita de vie, inclusiv inmuieri in butoaie de vin si impachetari cu vin si miere.

 

Sursa http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=328688Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta