Despre noi |  Contact      |       RO / ENDespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Caudalie isi face debutul cu un spa si un butic in Seoul cu trei etaje de spa in tematica vinului

Translate 
  Etichete: tratament , tratamente , impachetari , pachet , cu , c

04 ian 2017

Caudalie, brandul francez de ingrijire a pielii a inaugurat un centru Boutique and spa de trei etaje in Seoul, Coreea de Sud, complet cu un bar de vinuri in-house.

 

Zona de vanzare dispune de un candelabru cu struguri din alama, mobilier din alama usoara, precum si balustrade de vita de vie impreuna cu un tabel de consultare construit pentru a arata ca butoaiele de vin din castel, ultimul din lista fiind accentuat cu o marmura alba si groasa.

 

Al doilea etaj are trei camere de tratament balnear, printre care si o camera VIP pentru cupluri. Terapia cu vin a centrului Caudalie foloseste tratamente anti-oxidant care fac uz de struguri, vin si alte detalii inspirate din vita de vie, inclusiv inmuieri in butoaie de vin si impachetari cu vin si miere.

 

Sursa http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=328688Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate
SPA Hotel / SPA Resort

Distribuitori accesorii spa


Distribuitori produse cosmetice


pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta