Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Cazare cu Spa . Ce hoteluri alegem

Translate 
  Etichete: tratament , spa , piata spa , tratamente , business , SPA , cu , maria , c

01 aug 2012

Aproape 50 % dintre turistii de azi aleg un hotel cu Spa, asa arata un sondaj comandat anul acesta de catre Hilton Hotels & Resorts. Reamintesc celor interesati ca la noi in tara sunt trei “Opening soon” Hilton Hotels- in Cluj-Napoca, Oradea si Ploiesti. In Oradea si Ploiesti, o sa ne putem bucura de cazare cu Spa, in curind.

Concluzia sondajului spune ca in intreaga lume Spa-urile aduc un plus de business hotelierilor. Peste tot, Spa-urile au invatat sensul expresiei “jet leg”, conditie cauzata de diferentele de fus orar intre diferitele zone ale globului, intre care calatoresc turistii business, in primul rind. Chiar au creat tratamentele Spa care te repun in forma maxima dupa un zbor lung. Si pentru turistii in vacanta, un tratament Spa, care sa te poarte intr-o lume a relaxarii, regenerarii si reconectarii cu tine insuti, a devenit un “must do”.

Sondajul releva faptul ca:

  • pentru 84% dintre turistii chinezi, un factor important in luarea deciziei de a alege un hotel sau altul, se bazeaza pe existenta unui Spa.
  • Urmeaza australienii cu 52%,
  • britanicii cu 37% si
  • americanii cu 32%.

In ce priveste tratamentele Spa,

  • chinezii cauta tratamente care garanteaza rezultat, cum sunt cele de detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sau pierderea in greutate;
  • in timp ce australienii prefera tratamentele de relaxare si reducerea stresului.

 

Cercetarea a aratat si faptul ca piata Spa nu mai este dominata de utilizatorii de sexul frumos, si, in special in cazul hotelurilor urbane si acelora preferate de turistii business, utilizatorii sunt impartiti egal, in proportie 50-50, intre cele doua sexe. Barbatii tind sa fie loiali vizitelor la Spa, cu conditia ca tratamentele selectate sa dea rezultatul dorit. Consoartele lor, in schimb, accepta mai usor si alte abordari ale experientei Spa.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

Surse: Total Travel Guide, July 27, 2012, Leah McLennan, Travel Writer; Relax: the top 10 hotel spas in Australia

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta