Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Ce trebuie sa stie hotelierii despre clipuri video online

Translate 
  Etichete: calatorie , piscina , turism , cu , c

20 oct 2014

Intr-un studiu realizat in noiembrie 2013 de catre Google, a fost dezvaluit faptul ca 51 la suta din turistii care fac calatorii de agrement au vizualizat clipuri video de turism online. Software Advice a mers un pas mai departe si a examinat mai mult de 2300 de turisti pentru a vedea exact unde prefera sa vizualizeze clipuri video de calatorie online, ceea ce cauta intr-un film si cate de hoteluri pot profita de aceasta. 
 
Potrivit studiului Software Advice, 50 la suta dintre calatori prefera sa vizioneze filme de calatorie pe site-ul hotelului. Asta, comparativ cu 34 la suta care prefera sa se uite la clipuri video de calatorie pe YouTube (cineva care stie cat de captivant este YouTube poate fi socat de aceasta). 
 
68 la suta dintre respondenti ai studiului Software Advice au spus ca trebuie sa fie informati despre facilitatile si caracteristicile hotelului, comparativ cu 32 la suta, care ar fi mai degraba entuziasmati pentru activitatile ofertite de proprietate. 
 
Mergand un pas mai departe, studiul a constatat ca 57 la suta dintre respondenti doresc sa vada camerele, suitele si zonele comune ale hotelului. 20 la suta din respondenti au vrut sa vada centrul spa, piscina sau sala de sport. 

 

Sursa: http://www.high50.com/us/travel/the-best-places-for-spa-treatment-for-men-2Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta