Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cel mai rapid detox digital se afla in mijlocul orasului

Translate 
  Etichete: cu , detox , c , sanatate , tratament

05 iul 2017

Intr-o dupa-amiaza recenta de marti, aplicatia New York Times a trimis o serie de notificari despre confirmarea Curtii Supreme a lui Neil Gorsuch, Vox a publicat un interviu cu un fost congresman care a fost prins cumparand cocaina de la un politist sub acoperire, 78 de persoane au apreciat una din fotografiile mele de pe Instagram, iar SoulCycle a dat urmatoarea alerta: "Claritate. Incredere. Inovare. Pentru ce [emoji cu ochi]? GASESTE-L"
 
Dar, dintr-una dintre camerele de tratament amagite din Spa la Mandarin Oriental, New York - 35 de etaje deasupra celui mai mare sistem de tranzit din lume - am ratat toate astea. Ca terapeut, Jim Patrick mi-a explicat presupusele beneficii de sanatate ale sungitei, un mineraloid antic rus format in mare parte din carbon, cand telefonul meu a tipat, iesind din limitele confortabile ale "sacului de dormit" de neopren, ascuns in spatele receptiei spa-ului.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta