Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai bune Spa - uri din Sydney: Unde sa te bucuri de cele mai rasfatate si relaxante tratamente

Translate 
  Etichete: tratamente , tratament , aur , masaje , lumina , cu , c

26 sep 2014

Centrul spa de la Darling are 16 camere private de tratament frumos amenajate, inclusiv un intim apartament matrimonial.
 
Terapeutii de masaj din centrul spa de la Darling combina tehnicile orientale si occidentale pentru a va relaxa si a va restabili starea de bine atat fizică cat si psihica.
 
Park Hyatt Spa este un refugiu urban amplasat in zona istorica Rocks.
Fiecare tratament este conectat la soare, vant, apa, flori si pamant, oferind o experienta cu adevarat holistica ce incanta toate simturile.
 
Sase stele Spa imbracate in placi de aur si lumina calda, Spa-ul Six Star ofera o gama larga de tratamente de inspiratie asiatica, inclusiv masaje organice si tratamente corporale.  

 

Sursa: http://www.heraldsun.com.au/lifestyle/best-spas-in-sydney-where-to-enjoy-the-ultimate-pampering-and-relaxation-treatments/story-fni0d7e4-1227047704420?nk=d2cf6282472d66dfa2508026f87a1fb7Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta