Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai bune centre spa pe mare

Translate 

18 mar 2015

Costa a initiat conceptul de cabine spa pe mare: cabine exclusive, cu dotari de lux, produse Elemis si acces facil la centrul spa.  Cel mai nou vapor, Costa Diadema, este echipat cu 141 de cabine care includ pranzul sau cina la restaurantul Samsara.

 

Queen Mary 2 este un loc excelent pentru a petrece timp pe durata traversarii transatlantice. Canyon Ranch Spa Club dispune de 24 camere de masaj, tratamente de ingrijire a pielii, o fantana de gheata, o piscina cu acvaterapie, sauna finlandeza, camera termala, precum si salon cu vedere la ocean.

 

Doua dintre cele mai noi nave Princess Cruises, Regal Princess si Royal Princess, dispun de Lotus Spa, care ia masuri suplimentare pentru a asigura bunastarea pasagerilor. "Vilele" spa cu bai private sunt o atingere placuta pentru masajele in cuplu cu gustari usoare si bauturi.

 

Sursa: http://www.travelpulse.com/opinions/blog/the-best-spas-at-sea.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta