Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai bune locatii cu masaj prenatal din Emiratele Arabe Unite

Translate 
  Etichete: esentiale , RASFAT , rasfat , cu , c

12 sep 2014

Nu exista nicio scuza mai buna pentru rasfat decat aceea de a fi gravida, mai ales ca termenul "dureri de spate" are o rezonanta deosebita pentru femeile insarcinate, si ca bonus: masajul este benefic si pentru copil de asemenea.

 

Asadar, fiind insarcinata este scuza perfecta pentru un masaj lipsit de vina. Dar nu toate saloanele si spa-urile din Emiratele Arabe Unite ofera servicii prenatale si cele care ofera se distanteaza foarte mult de la cum ar trebui facute. Potrivit Dr. Steven Marsland, un chiropractician de la Centrul Medical Canadian in Abu Dhabi, un masaj poate fi savurat in orice moment dupa primul trimestru. 

 

El spune ca uleiurile esentiale ar trebui evitate in primul trimestru si gresesc pe partea de precautie deoarece cele mai multe saloane evita folosirea uleiurilor esentiale in timpul masajelor pe toate perioada sarcinii.

 

"Exista, de asemenea, in mod evident, problema de a sta intr-o pozitie confortabila. Si trebuie evitat sa stai culcat pe spate prea mult timp ", adauga el. 

 

Faptul ca masajul are loc in casa clientului este deosebit de convenabil in ultimele saptamani de sarcina, cand miscarea devine dificila.

 

"Mama nu trebuie sa isi mai faca griji pentru aspect, ea se poate intinde in pat," subliniaza Bennet.

 

Home Spa ofera, de asemenea, un masaj postnatal pe burtica doar dupa nastere pentru a aduce aceasta zona inapoi in forma, precum si un masaj de slabire.

 

Sursa: http://www.thenational.ae/arts-lifestyle/well-being/the-best-places-to-get-a-pregnancy-massage-in-the-uae

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta