Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai bune locatii pentru tratamente spa adresate barbatilor

Translate 

24 oct 2014

Statiunea este vazuta in general ca fiind una pentru persoanele de sex feminin; muzica plinky-plonk, orhidee luminate, halate si diverse unguente. Care barbat, fiindui prezentata posibilitatea de a alege intre uleiurile de masaj cu extras de ylang-ylang sau arbore de ceai - cu atat mai putin intre reiki si rolfing - ar putea vorbi aceasta limba ?
 
Acest lucru este intr-o perioada de tranzitie in timp ce segmentul Spa Masculin se imbarbateaza. Ghidul The Good Spa raporteaza o crestere cu mai mult de 10% dintre barbati incep sa caute tratamente spa in ultimul an.
 
Traditia Spa din Austria include demult baietii iar acum Spa-ul Kulm St Moritz, care s-a deschis acum un an, are o sectie dedicata pentru barbati in brosurile sale.
 
La o distanta de cativa muni de Dolomiti din Italia, Hotelul Adler Balance are un program de sanatate si wellnes pentru barbatii de peste 45 de ani.
 
Spa-ul Nanazoe din Costa Navarino, Grecia se bazeaza pe invataturile lui Hipocrate si are ca specialitate un scrub Messinian cu cimbru ( oferta pe care nici macar un razboinic spartan nu ar putea sa o refuze ).
 

Sursa: http://www.high50.com/us/travel/the-best-places-for-spa-treatment-for-men-2Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta