Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai cautate resorturi Spa din Statele Unite

Translate 
  Etichete: meditatie , personal , SPA , cu , c

23 oct 2013

Auberge du Soleil

 

Aflat in centrul Napa Valley, acest Resort&Spa de lux ofera o priveliste care va lasa cu rasuflarea intre-taiata si are un personal dedicat care va va ajuta sa atingeti relaxarea la cel mai inalt nivel.

 

Hotelul Valencia Santana Row

 

Recunoscut pentru mancarea foarte buna si pentru distractiile pe care le ofera, acest Hotel&Spa clasic a obtinut un scor perfect pentru facilitati in baza chestionarului Conde Nast.

 

Hotelul Spa Mokara

 

Localizat chiar pe faleza, acest Spa iti ofera senzatia ca esti la kilometrii distanta de probleme si asta in timp ce, defapt, te afli in centrul actiunii.

 

Waldorf Astoria

 

Ce mai poate fi spus despre mult aclamatul istoric hotel si spa ? Cu costisitoarele sale apartamente, mancare delicioasa, si un personal care se afla acolo pentru a se ingriji ca dvs sa nu va lipseasca nimic, Waldorful emana perfectiunea fara de sfarsit.

 

Spa-ul Mohonk Mountain

 

Clasat pe locul 1 de cititorii si iubitorii Spa, aceasta escapada montana incredibila este perfecta pentru reflectie si relaxare. Spa-ul se mandreste cu serviciile uzuale avand in plus yoga, meditatie la piscina, antrenor personal si servicii orientate si catre satisfacerea experientei Spa pentru sexul masculin.

 

Sursa: http://investorplace.com/2013/09/the-best-spa-resorts-in-the-u-s/view-all/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta