Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Cele mai faimoase orase SPA ale Europei

Translate 
  Etichete: spa , natural , bai termale , wellness , natura , SPA , cu , maria , c

30 ian 2013

1. Franzensbad-Republica Ceha. De-a lungul vremii, incepand din 1793, a fost vizitat de oaspeti  celebri, Goethe, Beethoven si Metternich pentru  apele sale minerale si namoluri vindecatoare, si numara astazi 3500 de hoteluri.

 

2. Aix-les-Bains- Franta. Cel mai larg lac natural de origine glaciara din Franta, de-a lungul Alpilor, Lac du Bourget, aduna vizitatori in cautare de remedii pentru artitra si reumatism.

 

3. Bath-Marea Britanie. Bath este “casa” izvoarele de apa minerala, cu o istorie incredibila. Astazi, baile romane sunt principala atractie a orasului.

 

4. Bad Ischl-Austria. Aici, APA este recunoscuta pentru beneficiile sale in tratarea problemelor respiratorii, cardiovasculare si dermatologice. Vizitatorii pot, de asemenea, sa viziteze lacurile si muntii din apropiere.

 

5. Marienbad-Republica Ceha. Izvoarele de apa minerala din apropiere au un nivel ridicat de magneziu, benefic in tratarea problemelor urologice.  Tratamentul principal consta in a bea foarte multa apa minerala, zilnic. Hotelul Nove Lazne a fost construit de catre fondatorul orasului, inca din secolul al 19-lea.

 

6. Montecatini Terme-Italia. Montecatini Terme ne ofera SPA-uri termale si izvoare minerale. Este situat in inima Toscanei, si este binecunoscut pentru gazduirea unor celebritati, precum Katherine Hepbrun, Clark Gable, Spencer Tracy.

 

7. Heviz-Ungaria. Al doilea lac termal ca marime din lume, care poarta numele orasului , este foarte benefic pentru  lupta impotriva osteoporozei si bolilor inflamatorii.

 

8. Vichy- Franta. Vichy are doua zone de izvoare minerale, Hospital si Celestine, cunoscute pentru beneficiile lor in tratarea problemelor intestinale si digestive.

 

9. Leukerbad-Elvetia. Leukerbad este orasul skiorilor dar si a persoanelor in cautare de relaxare, avand 30 de bai termale, devenind astfel cel mai mare resort de wellness si bai termale din Alpi.

 

10. Baden bei Wien-Austria. Baden bei Wien este situat in sudul Vienei, si este recunoscut pentru izvoarele de apa sulfuroasa.

 

 

Surse: huffingtonpost.com/2013/01/27/europe-spa-towns

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta