Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cele mai neobisnuite masaje de pe mapamond

Translate 
  Etichete: apa , masaje , masaj , SPA , cu , c

13 noi 2013

Nu este un secret faptul ca masajele pot atenua durerea, usura stresul, si cresterea starii generale de bine.

 

Masajul cu cactus

Suna inconfortabil dar masajul cu cactus este o specialitate a celor de la Four Seasons Punta Mita, Mexico. Nu va faceti griji! Spinii sunt scosi inainte ca trunchiul cactusului sa fie incalzit in apa calda. Acestia sunt mai apoi taiati in jumatate pentru a permite continutului lipicios din interior sa fie folosit la masarea corpului dvs.

 

Masaje facute de persoane oarbe

Popular in foarte multe tari din sud estul Asiei, lipsa de vedere a unei maseuze ii confera acesteia o sensibilitate sporita si asta reprezinta cheia pentru un masaj mai bun.

 

Masajul cu cutite

Renascuta in Taiwan, aceasta antica practica chinezeasca foloseste doua topoare pentru a bate usor spatele si umerii, eliberand energia din corp si ajutand circulatia sangelui.

 

Masajul cu elefanti

Un spectacol cu elefanti in Chiang Mai, Tailanda, permite unui elefant dresat sa te maseze acesta calcand usor pe spatele tau.

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/2013/10/31/unusual-massages_n_4174409.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta