Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Centre spa din Grecia

Translate 
  Etichete: termala , apa termala , piscina , mare , cu , statiune , natural , apa , natura , c

03 feb 2016

Exista mai multe spa-uri in Grecia. Insula Kythnos in Cyclades, de exemplu, este faimoasa pentru izvoarele sale termale.
 
 
Spa-ul meu preferat natural este de fapt un lac. Lacul Vouliagmenis este situat pe Riviera Atenei, pe drumul catre faimosul templu Sournio - aprox. o ora de centrul Atenei cu transportul public. Este considerat un fenomen geologic, deoarece este continuu umplut cu apa termala naturala si apa de mare.

 

Pentru o pauza prelungita, de ce nu stai intr-un hotel cu spa? Micul oras balnear Edipsos pe insula greceasca Evia (a doua cea mai mare insula din Grecia, dupa Creta) ofera o statiune balneara de cinci stele, ale carui ape de vindecare au fost inregistrate ca fiind in top 10 in lume. Inoata in piscina in aer liber cu 50% apa sarata, apa termala 50% si o temperatură pe tot parcursul anului de 90 - 93 de grade F. 

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/rebecca-hall/spas-of-greece_b_9010910.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta