Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Centre spa pentru copii - un fenomen emergent

Translate 

03 oct 2014

Hotelurile si statiunile balneare au fost mult timp bastioane ale adulților . Dar multe spa-uri tintesc catre o noua clientela - adolescenti chiar si copii - creand mai multe afaceri intr-o industrie din ce in ce mai competitiva. Nu este neobisnuita prezenta unor copii de sase si sapte  ani ( mai ales fetele ), in saloanele de spa, acestia primind manichiura si pedichiura alaturi de mamele lor.
 
La Spa Oceana din cadrul Hotelului Loews Don Cesar din Saint Petersburg, Florida, adolescentii trebuie sa aibe cel putin 18 ani pentru a putea beneficia de masaje si tratamente faciale. Copii cu varste mai mici de 18 ani pot obtine aceste tratamente doar cu conditia ca unul dintre parinti sa fie in aceeasi camera.
 
Exista o varietate de tratamente spa tematice avand ca scop implicarea copiilor si adolescentilor. Sunt, de asemenea, modalitati multiple pentru atragerea parintilor in alegerea unui tratament spa. Acestia sunt tentati sa petreaca mai mult timp alaturi de copii iar spa-urile incep sa le inteleaga aceasta nevoie si sa le ofere solutii de petrecere a timpului in spa alaturi de copii.
 

Sursa: http://www.hotelinteractive.com/article.aspx?articleid=34109 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta