Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Centrul spa Mandarin Oriental Doha ofera facilitati spa separate pe sexe

Translate 
  Etichete: tratament , terapie , oriental , Terapie

15 mai 2015

Mandarin Oriental Doha, din Qatar, este setat pentru a se deschide in 2016 cu facilitati spa separate pe sexe . Dezvoltatorii spun ca acest spa va fi diferit spre deosebire de celelalte branduri de operare concurente, care au de obicei zone separate doar pentru vestiare si bai termale.

 

Dezvoltatorul si proprietarul Msheireb Properties a lucrat cu Mandarin Oriental pentru a face, de asemenea, centrul spa accesibil pentru persoanele cu handicap - O'Connor sustine alti operatori necesita remodelarea spatiului pentru a asigura acest serviciu.

 

In plus fata de camerele de tratament pentru barbati in frizerie si camerele de terapie pentru femei in zona spa a doamnelor, vor exista doua apartamente VIP cu lifturi care ies in parcarea subterana, astfel incat oaspetii pot veni si pleca in intimitate completa.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=315208 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta