Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Clarins inaugureaza My Blend Spa in Cannes

Translate 
  Etichete: tratament , tratamente , hammam , Hammam , coaching , Chi , chi , SPA , plaja , c

01 aug 2013

Clarins a inaugurat primul sau My Blend Spa in Cannes, Franta, in proaspat renovatul Hotel Majestic Barriere pe Croisette.

 

Spa-ul de 4844 mp tinteste sa ofere invitatilor sai o abordare personalizata catre frumusete si stare de bine folosind ultimele tratamente Clarins si My Blend. Clientii pot utiliza facilitatile din zona senzoriala care ofera sauna, hammam si in care puteti beneficia de dusuri.

 

Zona de tratament include 5 camere de tratament inclusiv o camera dubla si fitness, coaching si zone de relaxare. Tratamentele faciala si corporale Clarins ofera cel mai nou mix intre stiinta si natura.

 

Au fost create tratamente exclusive pentru Spa-ul din Cannes inclusive Croisette, un tratament intensiv de 90 de minute pentru fata si corp care este recomandat dupa o zi petrecuta la plaja sub razele soarelui. Acesta promite sa linisteasca, sa hidrateze si sa compenseze pentru efectele de uscare ale expunerii la soare si sa asigure un bronz uniform si de lunga durata.

Clarins a dezvoltat tratamente specifice orientate catre Festivalul de Film de la Cannes, tratamentul “Grand Entrance” cauta sa focalizeze si sa dezvaluie frumusetea feminina prin utilizarea de creme si tehnologie de varf. Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta