Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Clinica rusa Eco Spa Standalone se deschide in martie 2015

Translate 
  Etichete: cosmetice , eco , c

04 mar 2015

Prima clinica Cedar Eco Spa se va deschide in centrul Moscovei intr-o cladire deja existenta la sfarsitul lunii martie 2015. Cedar Eco Spa este un concept spa flexibil, fondat si regizat de Natalia Malysheva pentru a dezvolta facilitati de wellness naturale - inclusiv construirea de vile wellness, lenjeriile de pat, produsele de ingrijire a pielii si preparatele din bucatarie utilizeaza numai substante naturale. 

 

"Aceasta este prima data cand toate produsele noastre de specialitate vor fi grupate intr-o clinica independenta", a spus Malysheva. "Hotelurile aleg ce particularitati doresc sa ofere in Eco Spa-urile lor, fie ca e vorba de paturi din lemn de cedru si cosmetice si lenjerie sau nu."

 

"Planuiesc sa dezvolt conceptul Eco Spa" a spus Malysheva. "Am gasit foarte util spa meeting-ul din decembrie din Abu Dhabi pentru a asigura relatii de afaceri. Acum facem totul la Eco Spa-urile existente, inclusiv administrarea lor, insa acest lucru s-ar putea schimba in functie de nevoile clientilor."

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=313819Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta