Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Compania spa Orlando se extinde pe baza a 20 milioane dolari

Translate 
  Etichete: cu , Produse spa , Spa , Produse , produs , SPA , machiaj , produse , Chi , spa , chi , produse spa , c

14 oct 2015

Compania a fost infiintata de catre Al Weiss, un fost top executiv Disney World din Florida, si Niki Bryan, care administra statiunile balneo-climaterice Disney. Ea are acum 10 de locatii in Florida si este gata sa duca franciza la nivel national.
 
 
Noua investitie vine de la o firma din Florida, JCR Holdings, care are legaturi cu Brazilia, inclusiv managing partner Fabricio Bossle. Investitia totala, deoarece a fost fondata in 2012 este acum la 36 de milioane de $.
 

Impreună cu serviciile sale spa, brand-ul vinde mai mult de 300 de produse spa de marca in fiecare locatie si prin intermediul site-ul sau de e-commerce, inclusiv de produse organice de ingrijire a pielii, lacuri de unghii, produse de machiaj si produse de ingrijire a parului.

 

Sursa: http://www.orlandosentinel.com/business/brinkmann-on-business/os-orlandobased-spa-company-gets-20m-to-expand-20150819-post.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta