Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Consumatorii nu mai cauta spa - uri doar in hotelurile dedicate

Translate 
  Etichete: cu , mare , clienti , c

19 noi 2014

Veniturile din departamentul Hotelier-Spa au crescut cu 4.6% in 2013, potrivit sondajului anual al hotelurilor din SUA realizat de PKF Consulting USA, companie membra a CBRE(PKFC)
 
Resorturile si hotelurile din mediul urban au aratat venituri rezultate diferite pentru segmentul Spa. In 2013, veniturile pe departamentul spa au crescut cu 7.7% pe segmentul hotelurilor urbane. Aceasta este o crestere semnificativ mai mare fata de resorturile Spa care au avut o crestere de doar 3.6 %.
 
Managerii hotelurilor spa urbane au fost capabili sa isi reduca cheltuielile in ciuda cresterii cererii de tratamente, clienti si venitrui in 2013. Rezultatul net a fost un profit de 40.1%. Statiunile resort spa au cunoscut, de asemenea, o crestere a profitului, dar intr-o mai mica masura - 8.4 %.
 
Spa-urile de zi si destinatiile spa nu au fost incluse in acest sondaj.
 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfmpagetype=detail&subject=news&codeID=312292 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta