Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Creste interesul in metodele naturale de vindecare, in Ayurveda

Translate 
  Etichete: mare , detoxifiere , energie , detox , ayurveda , cu , c

08 aug 2014

Medic bine-cunoscut si autor Dr. Deepak Chopra observa un interes crescut in perioadele de avant economic, deoarece el a inceput integrarea Ayurvedei si medicinei de Vest inca din anii 1980 in centrul sau. El a spus: "Cred ca lumea este in sfarsit pregatita acum pentru a vedea ca a lua o pastila sau a avea o interventie chirurgicala trateaza efectele si nu cauza principala care a declansat boala. "
 
Oameni din toate colturile lumii platesc aproximativ 3000 dolari pentru sase zile de Ayurveda, meditatie, detoxifiere si masaj. Aproape in fiecare saptamana este rezervat. Aproximativ 700 de oameni vin pe an, prin intermediul Centrului Chopra care este acum intr-o locatie mult mai mare si generoasa, Omni La Costa Resort & Spa in Carlsbad. 
 

Conform centrului, acesta a ajutat persoane cu boli de inima si probleme de stomac, depresie și cancer. Vedic Maestru Educator Amanda Ringnaldo spune ca oamenii vin aici in ultima instanta, doar pentru a gasi un strop de speranta si de a-si descoperi dharma lor, sau pentru urmatorul scop, "este aceasta energie profunda de vindecare, care le transforma tot trupul." 

 

Sursa: http://www.sandiego6.com/news/local/Interest-in-natural-healing-known-as-Ayurveda-goes-up-268223402.htmlDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta