Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Cum poate aromaterapia sa imbunatateasca sanatatea dvs si cum sa o utilizati in mod eficient

Translate 

14 apr 2014

 Cuvantul " aromaterapie", probabil evoca imagini cu uleiuri dulci si frumos mirositoare de masaj, o baie cu spuma sau lumanari realizate cu arome sintetice. Dar in timp ce aceste produse miros frumos, ele nu contin neaparat uleiuri esentiale adevarate. Aromaterapia autentica foloseste extracte de plante terapeutice, care ajuta organismul in incercarea de a-si mentine echilibru si au o varietate de beneficii pentru sanatate.

 

Studiile au aratat ca uleiurile esentiale pot avea beneficii pentru sanatate. Ca urmare, aromaterapia este utilizata intr-o mare varietate de decoruri, de la spa-uri pana la spitale, pentru a trata diferite cauze. Potrivit Centrului de Cercetare a Cancerului din UK, aromaterapia este o terapie complementara utila pentru pacientii cu cancer, precum si pentru alte tipuri de boli.

 

In general, aromaterapia este utilizata pentru a imbunatati starea de spirit, de a induce relaxarea si a calma durerea. Intr-un studiu realizat de Institutiile Nationale ale Sanatatii, participantii care au folosit aromaterapia si-au redus nivelul de stres in timpul diverselor situatii stresante.

 

Exista mai multe modalitati de a te bucura de beneficiile oferite de aceste uleiuri esentiale . Difuzoarele si arzatoarele sunt o modalitate practica si eficienta pentru a profita de avantajele aromaterapiei si sunt metodele cele mai utilizate pe scara larga in difuzarea proprietatilor vindecatoare ale acestor uleiuri esentiale.

 

Sursa: http://www.foxnews.com/health/2014/03/18/how-aromatherapy-can-improve-your-health-and-how-to-use-it-effectively/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta