Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Daca aveti probleme cu somnul incercati un hotel de lux pentru a va vindeca de insomnie

Translate 
  Etichete: sauna , baie , somn , cu , c

28 iul 2014

Hotelul Corinthia de 5* poate fi considerat luxos, cu arhitectura victorianta bogat ornamentata si un candelabru de cristal imens, dar tine seama de faptul ca pentru unii oameni luxul se rezuma doar la un simplu somn.

 

Asa ca, in luna mai, Hotelul a lansat pachetul "de somn" elaborat in consultanta cu Dr. fiziolog Guy Meadows de la Scoala de Somn din Londra. Acesta incepe cu camerele. Surprinzator de spatioase, acestea sunt proiectate tinand cont de relaxarea optima, cu draperii, pereti izolati fonic, paturi confortabile, perne din puf de gasca si pilote. Camera include o baie cu multi-jet, dus walk-in si o cada de dimensiuni generoase cu in TV incorporat.

 

Hotelul repartizat pe 4 etaje, include un bazin de inot de 9 metri, un bazin pentru vitalitate cu diferite jeturi de aer si de masaj in apa, o sauna stil amfiteatru si o baie de aburi din mozaic negru. Dupa aproximativ o ora dupa ce am intrat in acest paradis, m-am relaxat pe unul din sezlongurile de marmura incalzita, uitand total ca sunt in centrul capitalei agitate.

 

Sursa: http://www.express.co.uk/life-style/health/488807/Luxury-sleep-hotel-cure-insomniaDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta