Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Deschidere Acqua di Parma Blu Meditteraneo Spa in Venetia

Translate 

15 mai 2013

Acqua di Parma a deschis al doilea Acqua di Parma Blu Meditteraneo Spa in Venetia, aproape de Piazza San Marco si biserica Santa Maria della Salute. Gazduit intr-o resedinta gotica nobila din secolul 15, care a fost ulterior transformata in hotel de lux, Gritti Palace, noul spa este deschis pentru vizitatori, printr-o intrare privata, si, de asemenea, pentru public.

"Gritti Palace este un adevarat simbol", a declarat Gabriella Scarpa, presedintele Acqua di Parma, adaugand ca Venetia, un simbol al frumusetii, artei si nobletii, a fost orasul perfect pentru spa. "Am reflectat la aceste valori, si doresc sa le transmit prin intermediul proiectului pentru acest nou spa, construit cu materiale italiene dintre cele mai pretioase", a spus ea.

Decorul are sticla de Murano, marmura, mozaic de aur, frunze si lemn wenge, precum si iluminat cu LED-uri. Situat in apropiere de lobby-ul hotelului, centrul spa ofera footbaths, apartamente pentru persoane fizice si cupluri, dusuri de relaxare, o baie turceasca si o varietate de tratamente de specialitate supravegheate de o echipa de terapeuti. in plus, produse semnatura Blu Meditteraneo vor fi puse la vanzare.

Acqua di Parma a fost fondata in 1916 si este cel mai bine cunoscuta pentru gama sa de parfum Colonia, desi marca ofera, de asemenea, pe langa linia de parfumuri si si accesorii asortate din tricot de bumbac si piele, toate produse in intregime in Italia si distribuite in 38 de tari din intreaga lume. Din 2001, Acqua di Parma a fost parte din Vuitton Moët Hennessy Louis Group.

Primul Acqua di Parma Blu Meditteraneo Spa a deschis in 2008 in Porto Cervo, Sardinia.

 

Sursa: http://www.wwd.com/fashion-news/fashion-scoops/acqua-di-parma-opens-second-spa

 

Maria Rendes - Spa Consultant
Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria RendesDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta