Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Destinatii spa de pe coasta de est

Translate 
  Etichete: cu , masaj , fitness , piscine , chakra , c

27 apr 2016

Canyon Ranch 
 
Complexul balnear este atractia principala. Acesta dispune de piscine interioare si in aer liber, sali de sport, baschet, tenis de interior, raquetball si terenuri de squash, precum si saune. Cei care cauta sa isi imbunatateasca forma po participa la una dintre cele 400 de clase de fitness oferite, dintre care cele mai multe sunt complementare sau incercati programe de fitness personalizate pentru formare personala. 
 
Castle Hill Resort and Spa 
 
Relaxati-va la centrul spa Aveda Concept Spa, gazduita in casa de transport la fata locului. Avand o gama completa de servicii, statiunea pune, de asemenea, un accent pe fitness si wellness. Rasfata-te intr-o serie de masaje, inclusiv aromoterapie, echilibrare chakra si masaj cu piatre fierbinti. Centrul spa ofera, de asemenea, cupluri de masaje. 

Copperhood Retreat & Spa 
 

Copperhood nu este un spa tradițional. Ascunsa in Muntii Catskill, aceasta retragere este ideala pentru cei care doresc sa se concentreze asupra fitness-ului si wellness-ului. 

 

Sursa: http://www.mainlinetoday.com/7-East-Coast-Destination-Spas/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta