Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Detalii spa dezvaluite pentru Ritz - Carlton din insula Bali

Translate 
  Etichete: piscina , tratament , cu , c

15 aug 2014

Al treilea Ritz-Carlton la nivel mondial, cu 60 de camere pentru oaspeti, se va deschide la sfarsitul anului 2014 cu o suprafata de 1,257 metri patrati situat la marginea junglei. Facilitatile de wellness vor include doua camere standard de tratament, doua suite pentru cupluri, un apartament VIP, o sala de mani-pedi si doua camere de tratament expres. Proprietatea va gazdui o piscina pe acoperis, cu jeturi de aer si de masaj in apa, in plus apartamente termale de sex feminin si de sex masculin separate si - fiecare cu o sauna, camera de aburi si fantana de gheata. 

 
Produsele de spa vor fi furnizate de catre ESPA, cu toate acestea, tipurile de tratament nu au fost inca confirmate. Nu este inca clar daca spa-ul va fi controloat in-house sau de catre o alta societate. 
 
Specialistii in echipamente pentru piscina si spa Barr + Wray au furnizat dotarile de spa, in plus fata de cele pentru alte doua proprietati Ritz-Carlton, ca parte a unui contract in valoare totala de peste 1milion £(US $ 1.6m, 1.2m €).
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta