Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Disney deschide al doilea Spa Senses intr - un an

Translate 
  Etichete: relaxare , business , SPA , cu , c

12 aug 2013

 Disney se pricepe de minune pe segmentul business in care te face sa te simti ca un copil din nou, asa ca nu este o surpriza ca firma lui Mickey Mouse se extinde in piata de reintinerire.

 
Asa ca beti elixirul Dr Walt si incepeti sa va planuiti o excursie spre Senses – Spa Disney in Resortul Disney Saratoga Springs. Centrul Spa este inspirat din centrele de refacere si relaxare din secolul 19 din zona rezidentiala a New Yorkului.
 
Aceasta versiune a francizei Senses urmeaza deschiderii din Decembrie a Spa-ului Senses din Grand Floridian, acesta din urma avand ca tematica epoca Victoriana.
 
Ambele Spa-uri doresc sa extinda brandul deja existent Disney Cruise Line oferind o varietate de metode de relaxare si tratamente de intinerire incluzand mesaje, tratamente faciale, impachetari, saune, bai si multe altele.
Oaspetii sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de un adult, iar Disney a gandit, de asemenea, tratamente pentru oaspetii cu varste intre 4-12 ani.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta