Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Doua centre wellness in aeroportul din Madrid cu mancare sanatoasa, tratamente spa

Translate 
  Etichete: SPA , cu , Spa , masaj , pachet , sanatate , tratamente , tratament , wellness , c

01 iun 2015

Cele doua centre de sanatate si wellnes sunt destinate sa ofere calatorilor o experienta care promite o alimentatie sanatoasa si tratamente care se va potrivi in intervalul de timp pierdut in aeroport.

 
 
Pe baza experientei si a cunostintelor SHA Wellness Clinic, Esenza by SHA are ca scop aducerea sanatatii si bunastarii celor care doresc sa-l transforme intr-un stil de viata.
 

 

Cele mai multe dintre produsele alimentare sunt organice si pot fi savurate la spa sau luate la pachet in avion. Clinicile ofera, de asemenea, tratamente terapeutice si de infrumusetare pentru fata si corp, realizate de profesionisti de clasa de top si, cu calitatea caracteristica brandului. Un masaj de 30 de minute pentru spate este doar un lucru pentru a usura trecerea timpului dintre zboruri pentru un calator obosit de atata asteptare. 

 

Sursa: http://www.examiner.com/article/madrid-airport-gets-2-wellness-centers-that-offer-healthy-food-spa-treatments-1Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta