Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Elixirul vietii: tratamente spa cu bere

Translate 

11 mai 2015

Adventure Brew Hostel, La Paz, Bolivia
 
 
Pe acoperisul Hotelului Adventure Brew Hostel puteti sari si face baie in bere gratis - atat timp cat cumperi un ulcior de bere - si este de departe o dupa-amiaza cu una dintre cele mai bune vederi din oras, imbaiat pana la barbie in hamei!
 
 
Esperanza, Cabo San Lucas, Mexic
 
 
Sa optezi pentru un tratament facial cu bere mexicana si lime la Esperanza este ca lounging intr-un club select si sorbind pe un Corona pe plaja, in acelasi timp. Berea este combinata cu galbenusuri de oua si alte ingrediente naturale, inainte de a fi aplicata pe toata fata.
 
 
Four Seasons Resort Vail, Colorado., Statele Unite ale Americii
 

Centrul spa de la Four Seasons din Vail a facut echipa cu Crazy locale Mountain Brewing Company pentru a crea un nou meniu intreg de tratament realizate din bere, de la bai pentru picioare cu hamei zdrobit la un tratament pentru par gras care hidrateaza si echilibreaza nivelul de pH. 

 

Sursa: http://www.thedailymeal.com/travel/elixir-life-5-beer-spa-treatmentsDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta