Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Este adevarat: Masajele sunt intr - adevar bune pentru tine

Translate 
  Etichete: RASFAT , masaje , rasfat , exercitii , relaxare , masaj , c

14 mai 2014

Poti sa mergi si sa te programezi pentru un masaj – un nou studiu arata ca terapia prin masaj nu este doar o modalitate de rasfat si relaxare dar te poate si ajuta dupa efort.

 

Studiul, publicat in revista Archives of Physical Medicine and Rehabilitation, a aratat ca terapia prin masaj amelioreaza dureri musculare și îmbunătățește fluxul de sânge în general la oameni dupa antrenamente fizice. În plus, se pare, de asemenea, ca imbunatateste circulatia si in cazul persoanelor care nu fac sport.

 

Atat grupurile care au beneficiat de masaj cat si cei care nu au beneficiat, au exprimat dureri musculare dupa ce au efectuat exercitii pentru picioare. Insa cei care au avut parte de masaje dupa exercitii au relatat faptul ca durerile au incetat dupa o ora si jumate de la masaj.

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/2014/04/20/massage-muscle-soreness-circulation-exercise_n_5169131.html 

Ti-am facut pofta de masaj? Te putem programa intr-unul dintre centrele noastre spa partenere! Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta