Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Exercitii in aer liber pentru oaspeti

Translate 
  Etichete: drumetii , sport , sedinta , fitness , exercitii , cu , c

21 iul 2014

Instrumentele pentru o sedinta clasica de fitness la hotel sunt destul de familiare: biciclete de fitness, benzi de alergare, rogojini pentru yoga, greutati libere. Mai nou, hotelurile imbina si mareele oceanice, dealurile inalte, si dintr-o data amplasarea hotelului in sine devine un fel de sala de fitness alternativa pentru oaspeti. De fapt, programele formale de exercitii in aer liber creeaza un domeniu cu totul nou de destinatie de fitness.

 

La Waikiki Parc Hotel, un hotel de 297 camere de tip boutique din Honolulu, yoga si exercitiile clasice de antrenament sunt printre cele mai noi oferte desfasurate acum in aer liber - chiar pe plaja.

 

Ce plajele sunt pentru Hawaii, tara vinurilor este pentru unele regiuni din California, si, in unele cazuri, aceste vai Laden de struguri au devenit sali de sport amplasate in aer liber mult timp in urmă pentru programele de fitness ale oaspetilor.

 

La Fairmont Sonoma Mission Inn & Spa, puteti face drumetii organizate si ciclism la fabricile de vin locale, dar si cursuri de yoga linistitoare in bazinele minerale termale. 

 

Sursa: http://www.hotelinteractive.com/article.aspx?articleid=33444Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta