Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Expertii impartasesc - Viitoarele mirese isi schimba statutul de celibatare pentru un weekend Pre - Wedding de wellness

Translate 
  Etichete: yoga , Yoga , cu , c , tratament , pachete , pachet , evadare , weekend , mirese

13 iun 2017

In timp ce un weekend plin cu bauturi alaturi de prietene poate atrage multe mirese, altele cauta o evadare in wellness. Spa-urile de destinatie, cum ar fi Canyon Ranch sau Cal-a-Vie, au inregistrat o crestere a numarului de mirese care-si schimba petrecerea traditionala a burlaciterlor pentru un weekend de wellness. Intelegem in totalitate: planificarea nuntii poate fi stresanta. Si cateva zile de R&R de calitate este o modalitate excelenta de a va relaxa si a va atasa de domnisoarele de onoare. Am vorbit cu personalul spa si cu profesionistii din domeniul sanatatii holistice pentru a obtine o mai buna intelegere a acestei tendinte in crestere.
 
"Miresele doresc schimbare. Multe femei cauta timp pentru a se conecta cu familia si prietenii, cu o experienta care incetineste ritmul planificarii hecticei nunti. Am dezvoltat un mediu exceptional, unde miresele isi pot personaliza retragerea prin activitati, inclusiv sesiuni de yoga la rasarit, cursuri de pregatire personala si pachete de tratament spa", spune Velijko Savic, directorul spa al Coronado Island Marriott Resort & Spa din Coronado, California.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta