Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Fa o baie in vin rosu la Castello di Casole in Toscana

Translate 

06 ian 2017

Spa-urile sunt relaxante. Spa-urile sunt indulgente. Spa-urile sunt de lux. Dar un spa intr-un castel in apropierea Relais La Suvera ce ofera tratamente inspirate din vin? De-a dreptul minunat si complet real. La inceputul acestui an, Castello di Casole - un Timbers Resort - a combinat trei din cele mai iubite lucruri(spa-uri, castele si vin!) pentru a crea servicii de infrumusetare bazate pe vin stabilite intr-o fosta pivnita de vinuri pe o proprietate inconjurata de podgorii.
 
Aflat sub tavane boltite cu butoaie si cu interiorul restaurat din ziduri de piatra vechi de o mie de ani, resortul Essere Spa asigura un tratament de 110 minute inspirat din cea mai faimoasa bautura din zona - exact, vinul. Ritualul DiVino include o exfoliere de corp prin vinoterapie (oferind ulei de seminte de struguri, miere, vin si zahar brun), precum si o baie de vin rosu complet cu un hidro-masaj imbogatit cu extracte de vin rosu. Oaspetii sunt, de asemenea, tratati cu o gustare de struguri proaspeti si vin rosu, de epoca. Experienta se incheie cu masajul-semnatura DiVino. 
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta