Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Fostul It Spa pentru celebritatile din hollywood incearca sa isi revendice gloria

Translate 
  Etichete: miere , masaje , masaj , cu , salon

21 iun 2017

Golden Door spa se reimagineaza ca un ragaz de lux.
 
Salvatorul Golden Door au fost apostoli: Joanne Conway, sotia co-fondatorului grupului Carlyle Group LP si co-CEO-ul Bill Conway Jr., care au achizitionat proprietatea si cele 40 de camere pentru suma de 24.8 milioane de dolari in 2012. De atunci, Conway, vizitator de 22 de ori, a fost intr-o misiune de a readuce spa-ul in locul sau de drept.
 
Van Ness a cheltuit 15 milioane de $, dubland bazele spa-ului, deschizand un butic si extinzandu-si ferma: Majoritatea mancarii ce ajunge pe farfuriile clientilor spa este cultivata pe terenul lor. Exista 45 de soiuri de legume (Golden Door tocmai a plantat 10000 de rosii), miere din stupi, si oua de la gaini. Van Ness spune ca, pana in 2027, agricultura ar putea reprezenta 5% din veniturile totale. Desigur, exista si o piscina, un salon si acces la masaje zilnice, precum si o gradina de bambus, 20 de kilometri de trasee pentru drumetii, plantatii luxurioase de portocale, pere si lamai, copaci cu varsta masurata in secole, toate impreuna cu un clopotel ratacit care rasuna seara, indemnand oaspetii cu kimono inauntru pentru cina.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta