Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Four Seasons Resort Orlando se concentreaza pe atragerea cuplurilor

Translate 

12 oct 2015

Four Seasons Resort Orlando de la Walt Disney World Resort introduce pachete pentru cupluri - o strategie neobisnuita pentru statiunile din zona, care tind sa se concentreze pe distractia orientata spre familie furnizata de atractiile Disney din apropiere.
 
 
Printre activitatile oferite ca parte a pachetelor  "Saptamana Cuplurilor", exista cursuri bi-saptamanale care te invata sa pregatesti cocktail-uri, in plus fata de serile cu cina urmata de film.
 

Un alt pachet "Cuplu Stay & Play" le ofera oaspetilor dreptul la o camera pe un etaj doar cu camere pentru cupluri, doua cocktailuri de bun venit, un check-out tarziu dupa ora 14, filme nelimitate in camera si o gama de tratamente spa de 50 de minute, lectii de golf sau tenis pentru doua persoane. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=317597Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta