Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Frumusete rentabila: Evita Botoxul si incearca Acupunctura Facelift

Translate 

09 apr 2014

Intr-un studiu recent publicat de catre Societatea Americana a Chirurgilor Plastici (ASP), 15,1 milioane de proceduri chirurgicale cosmetice s-au efectuat in Statele Unite in 2013, fata de 3% din 2012. Americanii cheltuiesc o multime de bani pe frumusete.

 

Conform Milei Mintsis, un acupuncturist atestat de Shift PT in New York, acupunctura este o modalitate foarte buna pentru a imbunatati aspectul dvs., fara a fi nevoie sa apelati la chirurgie plastica sau alte metode mai complicate si costisitoare.

 

Intr-un studiu recent cu privire la Acupunctura cosmetica realizat de Ziarul International de Acupunctura clinica din 300 de persoane, 270 au vazut o reducere notabila a ridurilor faciale, dupa doar un singur tratament.

 

Alte beneficii includ tonusul pielii imbunatatit, riduri diminuate si linii fine, un ten mai radiant, un corp energizat, si o reducere a aspectului de roseata si cicatrici produse de acnee.

 

Sursa: http://www.beautyworldnews.com/articles/8257/20140314/the-latest-cost-effective-trend-in-beauty-the-acupuncture-facelift.htm  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta