Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Ghid pentru a deveni antreprenor in domeniul infrumusetarii

Translate 
  Etichete: produse , vitamine , cu , c

10 oct 2014

Un numar de membrii ai unui forum au subliniat popularitatea sprancenelor si a produselor pentru sprancene.
Kerie Hoy a prezentat compania americana Billion Dollar Brows in Marea Britanie in urma cu 3 ani, iar afacerea sa s-a extins de atunci. Rachel Kavanagh, director general al Glossy Box din Marea Britanie si Irlanda a adaugat ca produsele pentru sprancene sunt una dintre "cele mai cautate" produse de catre clientii Glossy Box.
 
Alte tendinte in randul femeilor, in conformitate cu forumul, sunt make-up-ul de conturare si ingrijirea integrala a pielii prin combinarea suplimentelor pe baza de vitamine cu creme sau lotiuni pentru a trata pielea.
 
Accentuarea ta in fata competitorilor si oferirea unui produs sau a unui servicu fata de care te dedici in intregime este mult mai important pentru supravietuirea afacerii decat modificarea firmei dupa orice trend.

 

Sursa:http://www.theguardian.com/small-business-network/2014/sep/15/guide-becoming-beauty-business-entrepreneur Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta