Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Gradina spa unica de lux in valoare de 10 milioane lire la Antrim resort

Translate 
  Etichete: cu , c

27 iul 2016

Jos palaria pentru Kildare, care se afla in spatele gradinii spa extinsa la Galgorm Resort din Co Antrim. Acest hotel de 48 de camere si cu spa in aer liber - primul de acest gen din Irlanda sau Marea Britanie - a fost realizat cu o investitie de 10 milioane £ de fratele Nicholas si Paul Hill si a castigat in liniste in reputatie.
 
Gradina spa este "piesa sa de rezistenta", potrivit lui Nicholas: "Am vrut sa cream o gradina bine gandita instant ceea ce nu este usor. Cred ca ceea ce Ian si Jo McGarry au facut este remarcabil. Peisajul de aici este salbatic si frumos, iar centrul spa intr-adevar cuprinde elementele naturale intr-un mod foarte simplu, informal ".
 

Centrul spa este unul dintre cele mai mari din Irlanda si este situat pe patru zone, fiecare oferind de experiente deosebite.

 

Sursa:http://www.irishtimes.com/life-and-style/homes-and-property/new-to-market/kildare-duo-create-unique-spa-garden-at-luxury-10-million-antrim-resort-1.2566165 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta