Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Hilton aduce imbunatatiri brandului eforea spa

Translate 
  Etichete: cu , tratament , terapeut , tratamente , eforea spa , SPA , Spa , spa , c

04 sep 2015

Hilton reinnoieste brand-ul eforea spa dupa cinci ani, adaugand trei noi imbunatatiri: tratamente de scurtă durata, reinnoirea logo-ului, si permiterea locatiilor sale globale de a alege produsele si serviciile potrivite pentru piata lor.
 
 
Rezultatul consta in trei mini-tratamente puternice, numite Journey Enhancements - create de maestrul terapeut SeannJordan - care preia elemente de tehnici de vindecare antice si le combina cu elemente de relaxare.
 

Noile tratamente se concentreaza fiecare pe o anumită zona a corpului: picioare; cap si fata; sau umar, gat si scalp, si dureaza 25 de minute. Acestea pot fi achizitionate a la carte, toate trei impreuna, sau adaugat la un tratament mai lung, la un pret redus. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=316971Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta