Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Hoteluri vechi cu centre spa de ultima generatie

Translate 
  Etichete: SPA , cu , masaj , Spa , baie , Centre SPA , ciocolata , centre spa , spa , c

01 iun 2016

Palm Beach Breakers, Florida.
 
 
Hotelul Breakers a fost deschis in 1926, a carui fatada a fost inspirata de Villa Medici, se invecineaza cu Oceanul Atlantic in Palm Beach, Florida.
 
Pe langa tratamentele standard, oaspetii spa pot opta pentru un masaj pe un "pat de cuart", in forma de cristale de cuart cu nisip cald pentru a ajuta la eliberarea tensiunii musculare si de a promova relaxarea (de la aproximativ 699 $ pe noapte sau $ 2.100 o noapte la Flagler Club, cu masaj pe pat de cuart de la $ 230, thebreakers.com).

The Hotel Hershey Hershey, Pa.
 

Construit de magnatul ciocolatii Milton Hershey in 1933 pentru a oferi locuri de munca in timpul Marii Depresiuni, proprietatea stil spaniol, este infrumusetata cu fantani si arcade, are un centru spa cu vedere la gradinile formale ale hotelului si reflecta piscinele. Spa-ul Chocolate este cunoscut pentru tratamente, inclusiv baie in lapte cu ciocolata lapte si Chocolate Bean Polish. 

 

Sursa: http://www.wsj.com/articles/historic-hotels-with-cutting-edge-spas-1456167718Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta