Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Hotelurile ofera diferite tratamente spa pentru a atrage clienti de pretutindeni

Translate 

10 sep 2014

Hotelurile se lupta pentru a se intrece pe ele insele prin prezentarea celor mai bune tratamente spa, ca parte componenta a serviciului lor de ospitalitate. 
 
Avand resedința in Jakarta, Gloria are de multe ori posibilitatea de a evada din rutina de zi cu zi cu o simpla rezervare la un hotel. Mama cu servici, cu o fiica in varsta de 5 ani, verifica de multe ori check-inurile in spa-uri, pentru a vedea ce este disponibil pentru rasfat si ofera " timp pentru ea". 
 
In Bali, o destinatie populara pentru turistii interni si externi, tratamentele spa sunt o atractie cheie oferita de insula. Nusa Dua Beach Hotel & Spa si-a deschis portile in 1983 si a fost o alegere populara ca destinatie spa inca de atunci. 
 

In ceea ce priveste tratamentele si programele, Nusa Dua Spa are o colectie de tratamente semnatura numita Nusa Dua Ritual, care le permite oaspetilor sa aleaga propriul lor ritual, de la o detoxifiere de 2 ore la o zi perfecta. 

 

Sursa: http://www.thejakartapost.com/news/2014/08/14/hotels-offer-different-spa-treatments-lure-global-customers.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta